Om meg

Ja hvem er jeg egentlig?
Jeg er meg.Jeg er ei østfoldjente på 32 år, gift med verdens herligste mann,og mor til de to herligste barn som finnes.Jeg jobber som pedagogisk leder i barnehage, og drømmer om videre studier. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal bli når jeg blir stor.... Familien er viktisgst for meg. Det er også min tro. Jeg er glad i musikk, og dyr. Har en hund, golden retrieveren Aron, og blandingskatten Fiffi. Denne bloggen startet egentlig som en dagbok i vårt hundehold, men har etterhvert utviklet seg til å bli en blogg om det som gjør meg lykkelig. Her får dere lese om hund, studier, livet sånn generelt, hobby, gamle ting og alt annet som jeg liker. 
Høsten 2010 gikk jeg ett delvis nettbasert kurs i dyreassisterte intervensjoner ved Universitetet i Ås, noe som jeg syntes var kjempe spennende(kurset kan virkelig anbefales).
Jeg har ett hus, en katt, en hund, og jeg har vel ikke egentlig klart å forstå at jeg kanske har litt for mye å gjøre som det er.

Jeg liker også å tro at jeg er ett håndarbeidsgeni, men de prosjektene jeg starter opp, blir som regel aldri ferdiggjort. Men jeg må vel nesten få si at jeg er veldig flink til å strikke rett på pinne...


Ja, man kan vel kanskje kalle meg en småstressa småbarnsmor, som egentlig nyter livet, og gjerne vil oppleve mer...

Velkommen til min blogg!